Etohum.tv


Arama






Bir Virgul her şeyi değiştirir mi?

Virgul

Nokta Internet Teknolojileri 6 genç girişimci tarafından 2000′li yılların başında sesiz sakin kurulup dünyada önemli başarılar sağlamış internet şirketi. Nokta’nın bir çok sitesi yakında biliyoruz. İzlesene, blogcu, sinemalar ve diğerleri. Uzun süredir internet reklamcılığı konusunda faaliyet gösteren virgul.com üzerinde çalışıyorlardı, hatta yakın süre önce İstanbul’a ofislerini açtılar.

İstanbul’daki bu toplantıda virgul.com’u konuk edeceğiz. Türkiye’deki İnternet reklamcılığı ve virgul.com’un önümüzdeki dönemde neler yapacağını birinci ağızdan dinleyeceğiz.

Bu toplantımızı mackolik complex’de düzenleyeceğiz. Maçkolik Complex Adres: Şefik Bey Sokak No:1 Kadıköy (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yanı) Telefon: (216) 338 65 55

Tarih: 27. Kasım. 2008 Perşembe
Saat: 17:30 – 20:30
Yer: Maçkolik Complex (Google Map)

Etkinliğe katılmak için kendimi tutamıyorum

Tarih: 25/11/2008 | Kategori: Etohum toplantıları | Yazan: Burak Büyükdemir
Etiketler: , , , , , , , Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz.
Yorum yapabilirsiniz, veya kendi sitenizden geri izleme yapabilirsiniz.

“Bir Virgul her şeyi değiştirir mi?” için 1 Yorum

  1. Recep Hilmi Tufan | 26/11/2008

    “Her şey” ayrı yazılır hocam. Yanlış anlamayın yakışmıyor böyle bir projeye… Saygılarımla…

Yorum Yapın